OM OSS

Explore Harstad er en opplevelsesbedrift i Harstad som gjør sitt ytterste for å skape gode og spennende eventyr året rundt. Vi jobber stadig for å utvikle oss og finne nye opplevelser å ta deg med ut på. Vårt mål er at alle skal føle seg godt ivaretatt og få minner for livet.

VÅR HISTORIE

Explore Harstad er en liten familiebedrift i vakre Harstad som startet opp i 2018 under navnet Risholmbukt kajakk.

Eierne har en lidenskap for kajakk, og tenkte at en så fantastisk aktivitet må være tilgjengelig for alle. Da de skulle bygge nytt naust i Risholmbukt i Harstad (Breivika), ble det satt av en del plasser som skulle være tilgjengelig for andre å leie som «hotellseng» for sin egen kajakk. I tillegg ble det kjøpt inn noen kajakker til utleie.

Kajakkutleie tok rask overhånd, og etter bare noen år var nesten hele naustet fylt opp med kajakker og utstyr som ble brukt til utleie, kurs og guidede turer. Det ble rett og slett ikke plass for andre å leie seg «hotellseng» til kajakken sin lengre.

Dette utviklet seg videre, og sommeren 2023 ble et vendepunkt for virksomheten. Vi satt etterhvert på så mye kompetanse, utstyr og dyktige mennesker at vi besluttet å satse på å bli en tilbyder av opplevelser hele året. På havet, i fjæra, i skogen og på fjellet. Kort sagt det våre gjester vil oppleve, skal vi tilby!

Vi måtte skape en ny visuell profil som tok oss videre fra aktiviteter rundt kajakk, til et merkenavn som kunne dekke hele spekteret av visjoner vi har for fremtiden, selv om kajakk fortsatt skal være en viktig del av oss.

Nå er vi der! Explore Harstad bringer oss videre på denne spennende ferden. Vi du være med? Følg oss da!

ANSATTE

Explore Harstad har mange dedikerte og hyggelige freelance guider og instruktører som du vil ha glede av å møte på våre opplevelser. Gjennom vinteren kommer vi til å presentere disse på nettsiden vår.

HILDE FOSS-HYLLESTAD

Medeier og daglig leder


+47 416 33 803

hilde@exploreharstad.no

KRISTIAN HYLLESTAD

Eier og guide/instruktør


+47 951 14 163

post@exploreharstad.no

SEND OSS GJERNE EN E-POST

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker. Vi tilpasser turer til deg og kan tilby lokal mat og drikke som nytes på en av våre turer. Finner du ikke en bookbar dato så kan du sende en forespørsel til oss.

SEND OSS GJERNE EN E-POST

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker. Vi tilpasser turer til deg og kan tilby lokal mat og drikke som nytes på en av våre turer. Finner du ikke en bookbar dato så kan du sende en forespørsel til oss.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

 

VÅRE SAMARBEIDS-PARTNERE